Ondernemen

A

ls u ondernemer bent, is het niet alleen van belang dat alle cijfers goed op papier komen. Het is ook belangrijk dat wij u helpen om alles te ordenen en alles overzichtelijk en toegankelijk te maken.

Nog belangrijker kan het zijn dat u advies wilt of hetgeen u doet wel de juiste keus is. Natuurlijk hebben we het dan niet over inhoudelijke keuzes, daar heeft u in ‘uw tak van sport’ veel meer kijk op.
Maar is het bijvoorbeeld verantwoord nú te investeren of kunt u beter wachten? Kunt u nu goed lenen en zo ja waar of is het beter dan helemaal niet te doen? Hoe staat u er voor? Loopt u nog op schema of moeten we zaken bij gaan stellen? Wij kunnen naast de boekhouding u ook coachen wat de juiste keuzes zijn. U wilt immers periodiek kunnen monitoren hoe uw bedrijf ervoor staat. Het weinig aantrekkelijke alternatief: één keer per jaar alle bonnetjes en bankafschriften bij die handige buurman inleveren, afwachten of hij er uitkomt en maar hopen dat er een positief jaarresultaat voor uw onderneming uitrolt. Kemmelot Administraties werkt anders.

Wij helpen u een overzichelijke en ordelijke administratie op te zetten (en sluiten u hiervoor, indien nodig, op up-to-date software aan)
Wij monitoren een aantal keren per jaar of het goed gaat met uw bedrijf en bespreken de bedrijfsresultaten persoonlijk met u door.
En natuurlijk, last but not least: wij verzorgen uw volledige boekhouding en aangiften.

Ondernemen

Welkom bij WordPress. Dit is een eerste voorbeeldbericht om indruk te geven hoe een blogbericht eruit ziet. Dit bericht kan worden aangepast of worden verwijderd zodat er gestart kan worden met bloggen.