De 7 K’s van Kemmelot

7 redenen om met ons in zee te gaan

Over Kemmelot Administraties & Advies

K

emmelot hecht veel waarde aan u als klant, daarom hebben wij de 7 K’s van Kemmelot. De 7 kernwaarden die centraal staan in ons bedrijf. Het vormt de basis van onze dienstverlening naar u toe. U mag ons er aan houden. Voor u zijn het 7 goede redenen om zaken met ons te doen.

Kwaliteit
Voor u werkt een fiscalist en een boekhouder en bestaat ons netwerk uit een fiscaal jurist, een financieel adviseur, een actuaris, notaris en juridisch adviseur. Wat wilt u nog meer! Wij staan voor onze dienstverlening en zorgen ervoor dat we u zoveel mogelijk werk uit handen nemen.

Korte lijnen
U heeft een van onze medewerkers aan de lijn. Geen stagiaires of callcenters die opnemen. Alle contacten lopen via één van ons.

Klantcont(r)act
Afspraak is afspraak bij ons. Als wij zeggen dat wij mailen dan mailen wij, als wij zeggen dat wij bellen dan bellen wij.

Kennis
Wij zijn specialisten op dit gebied van kleine tot middelgrote ondernemingen, ZZP’ers en stamrecht bv’s en weten dus exact waarover wij praten.

Korte doorlooptijden
We regelen alles snel en accuraat. Mailt of belt u ons dan zullen wij hier z.s.m. op antwoorden/reageren.

Kosten
Wij verlenen onze dienstverlening tegen een zeer concurrerend tarief. Dat impliceert onder meer: geen verborgen kosten of onverwachte facturen. Van alle kwaliteitaanbieders bent u bij ons het minste geld kwijt.

Komplete dienstverlening
Naast het verzorgen van de boekhouding willen wij u graag adviseren over welke keuzes gemaakt kunnen worden. Daarbij hoort advies over lenen, beleggen, en fiscaliteiten. Maar ook of uw ondernemingvorm de juiste is.

De 7 K’s van Kemmelot

Welkom bij WordPress. Dit is een eerste voorbeeldbericht om indruk te geven hoe een blogbericht eruit ziet. Dit bericht kan worden aangepast of worden verwijderd zodat er gestart kan worden met bloggen.